Hoe organiseer ik een geslaagde wafelverkoop?De wafelverkoop is de gemakkelijkste manier om snel geld te verdienen voor je school, sportclub of vereniging. Om de perfecte wafelverkoop te organiseren, hebben we een 5-stappenplan opgesteld.

1) Bepaal je producten en prijs

Om te starten met een wafelverkoop moet je natuurlijk weten welke wafels je wilt aanbieden. Neem daarom een kijkje op onze website en ontdek ons assortiment

De prijs die de meeste verenigingen hanteren is ongeveer 1 euro per wafel. Deze prijs zullen de mensen zeker willen geven om je organisatie te steunen.

2) Communiceer de wafelverkoop

Breng de mensen op de hoogte waarom je de wafelverkoop organiseert. Denk maar aan nieuwe infrastructuur, een schoolreis of gaat het geld naar het goede doel. Hierdoor zal je meer wafels verkopen! Communiceer en adverteer via sociale media, e-mail en folders, zo worden alle leeftijden bereikt.

Maak ook een duidelijk plan binnen je organisatie. Waar en wanneer mogen de wafels afgehaald worden? Wie volgt de verkoop op? Wie bestelt de wafels? Zo is het duidelijk wat er van iedereen verwacht wordt en is het werk goed verdeeld. Want teamwork makes the dream work!

3) Verkopen maar

Het belangrijkste deel van de wafelverkoop is natuurlijk de verkoop. Krijgen de leden misschien nieuwe doelen, een gratis teambuilding of nieuwe sportkledij? Dit kan je aanhalen om je leden te motiveren!

Een verkoopwedstrijd organiseren is goed voor de motivatie. Geef de 3 beste verkopers een prijs zoals een gesigneerd t-shirt, cadeaubon van de bioscoop of een gratis sportuitrusting. Om kans te maken op deze leuke prijs moeten ze natuurlijk goed verkopen.

4) Opvolging

Volg de wafelverkoop goed op. We raden aan om één hoofdverantwoordelijke te kiezen die de wafelverkoop coördineert en contact heeft met Biesegek Wafelbakkerij. Op deze manier kan de verdeling goed ingepland worden. Alsook kan je snel handelen als er bijvoorbeeld minder verkocht wordt en kan je dan bijvoorbeeld meer reclame maken.

5) Verdeling

Je kan bijvoorbeeld de wafels van deur tot deur verkopen en per groepje bepaalde straten toewijzen. Een andere optie is om een bepaald aantal wafels per lid/speler/student(e) mee te geven die hij/zij kan verkopen aan kennissen en/of familie. Of je kan een afhaalmoment organiseren. Dit kan je bijvoorbeeld doen op je school of op de terreinen van je sportclub of vereniging.

De wafels kunnen ook aan huis geleverd. Dit is een leuke extra en véél persoonlijker.

Als er nog vragen zijn, contacteer ons dan! Het Biesegek-team staat voor je klaar om een geslaagde wafelverkoop te organiseren!

MEEST RecentE Posts

Ontdek de ambachtelijke wafels van Biesegek Wafelbakkerij

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. 

​​​​​​​Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!​​​​​​​

Locaties

Koop onze wafels bij jou in de buurt: 

Hoeselt

Thewissen voeding en meer

Ons Kookidee

Aveve Hoeselt

Bilzen

Market Alma Bilzen

Plusquin Brandstoffen

Palmaers Vakhandel

Drink-Market Lathouwers

Elke's Fruit

Tongeren

Benni Philippeth 

Arnols René Mal

Heerlijke, ambachtelijke wafels

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.  Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!

Plaats een bestelling

Laatste Nieuws

Wil je wafels bestellen voor je bedrijf, school of vereniging?

Bestel via info@biesegekwafels.be