Wij hebben een verrassing voor jullie!We staan niet stil bij KinderRijck! We hebben een heuse verrassing voor jullie in petto: wij gaan namelijk een eigen wafelbakkerij openen... in KinderRijck!

Verrassing na de tijdelijke sluiting van KinderRijck
Als gevolg van de coronacrisis en de lockdown, moest KinderRijck 5 maanden de deuren sluiten. Sinds de heropening op 1 augustus hebben we weer heel wat blije kinderen en ouders mogen ontvangen, uiteraard in veilige en hygiënische omstandigheden. Na de heropening kwamen de eigenaars van de beroemde familiebakkerij Nasmer op ons pad. Ivo Palmaers besloot om de zaak over te nemen en over te brengen naar KinderRijck. De eigenaars van Nasmer waren namelijk van plan om op pensioen te gaan, en gingen dus niet meer verder met de wafelbakkerij.


"We zijn zeer blij dat niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten stonden te popelen om weer naar KinderRijck te komen. De voorbije maanden hebben we echter niet stil gezeten. We gingen op zoek naar nieuwigheden en al snel kwam Nasmer op onze weg."

- Sandra Soutaer, manager van KinderRijck

Wie zoet is ...


Niet alleen kinderen en ouders kunnen genieten van heerlijke vanille- en suikerwafels met of zonder chocolade en spelt- en volkorenwafels, ook particulieren kunnen hun bestelling doorgeven en afhalen. Zo delen we deze zoete zonde met iedereen die op zoek is naar een lekker, ambachtelijk tussendoortje.

KinderRijck: de place to be voor bedrijven


Je moet heus geen kinderen hebben om in KinderRijck te vertoeven: er kunnen ook personeelsfeesten of recepties doorgaan.

Door de combinatie van de brasserie op de tweede verdieping en de teambuildingconcepten zoals lasershooting en escape rooms hebben ook bedrijven het hier erg naar hun zin, al dan niet samen met hun familie en kinderen die plezier maken in de binnenspeeltuin.

Wacht niet langer: reserveer je plekje en kom genieten van deze lekkernij!

MEEST RecentE Posts

Ontdek de ambachtelijke wafels van Biesegek Wafelbakkerij

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. 

​​​​​​​Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!​​​​​​​

Locaties

Koop onze wafels bij jou in de buurt: 

Hoeselt

Thewissen voeding en meer

Ons Kookidee

Aveve Hoeselt

Bilzen

Market Alma Bilzen

Plusquin Brandstoffen

Palmaers Vakhandel

Drink-Market Lathouwers

Elke's Fruit

Tongeren

Benni Philippeth 

Arnols René Mal

Heerlijke, ambachtelijke wafels

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.  Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!

Plaats een bestelling

Laatste Nieuws

Wil je wafels bestellen voor je bedrijf, school of vereniging?

Bestel via info@biesegekwafels.be