Onze wafelbakkerij: pure ambacht
Zoals jullie weten, gaat onze wafelbakkerij binnenkort open. Wij kunnen je al iets vertellen: onze wafels zijn namelijk om van te smullen! Dat is geen verrassing als je weet dat ze ambachtelijk bereid worden.

Pure ambacht 


Kinderrijck heeft wafelbakkerij Nasmer overgenomen: een wafelbakkerij dat al jaren bekendstaat om zijn ambachtelijke, kwaliteitsvolle wafels. Binnenkort kan ook jij hiervan genieten. Wij hebben deze wafelbakkerij namelijk overgenomen omdat wij enkel het beste willen voor jullie.

 

Nog meer goed nieuws?!


Niet alleen kinderen en ouders kunnen genieten van heerlijke vanille- en suikerwafels met of zonder chocolade en spelt- en volkorenwafels, ook particulieren kunnen hun bestelling doorgeven en afhalen. Zo delen we deze zoete zonde met iedereen die op zoek is naar een lekker, ambachtelijk tussendoortje.


RESERVEER NU

MEEST RecentE Posts

Ontdek de ambachtelijke wafels van Biesegek Wafelbakkerij

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. 

​​​​​​​Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!​​​​​​​

Locaties

Koop onze wafels bij jou in de buurt: 

Hoeselt

Thewissen voeding en meer

Ons Kookidee

Aveve Hoeselt

Bilzen

Market Alma Bilzen

Plusquin Brandstoffen

Palmaers Vakhandel

Drink-Market Lathouwers

Elke's Fruit

Tongeren

Benni Philippeth 

Arnols René Mal

Heerlijke, ambachtelijke wafels

In Bilzen worden dagelijks verse wafels gebakken, naar het recept van wafelbakkerij Nasmer: met echte boter, verse eieren en de beste ingrediënten. Bovendien gebruiken we geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.  Laat je overtuigen door onze heerlijke, ambachtelijke wafels!

Plaats een bestelling

Laatste Nieuws

Wil je wafels bestellen voor je bedrijf, school of vereniging?

Bestel via info@biesegekwafels.be